Wie zijn wij

Onze passie is het bouwen van goed bruikbare software, voor een betaalbare prijs, gemaakt en ontwikkelt naar wensen van de klant. 

Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop, en streven er naar de pakketten zo goed mogelijk te bouwen naar wensen van de klant.

We gebruiken moderne ontwikkeltools en blijven nieuwe ontwikkelingen adequaat volgen. Alle leden binnen de groep werken naar gezamenlijk inzicht, elk vanuit de eigen verantwoordelijkheid. Op deze manier kunnen de klant goed en vakkundig helpen en adviseren, in overleg kunnen we op locatie werken.

Bij maatwerk wordt vaak gedacht aan ingewikkelde en uitgebreide software, dat kan het geval zijn maar is zeker geen regel. Door de gemaakte software in eigen hand te houden, kunnen er snel aanpassingen gemaakt worden en kunnen dan direct ingezet worden.

Door o.a. te werken buiten de reguliere kantoortijden, zijn wij zeer flexibel en gericht inzetbaar, waardoor de prijzen laag zijn en worden gehouden. Vooral bij kleinschalige projecten zijn de voordelen van maatwerk enorm. Met weinig risico en kosten krijgt u een goed en mooi stuk software in handen dat precies zo werkt als u voor ogen had.

De sourcecode op maatwerk software blijft dan ook ons eigendom tenzij anders overeen gekomen.

Als alternatief kan er een maandelijks onderhoudsbedrag betaald worden, waarmee u de garantie krijgt dat de software altijd up to date gehouden word, ongeacht de hoeveelheid werk. Structurele aanpassingen vallen uiteraard niet onder dit tarief.

Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden, waardoor maatwerk echt maatwerk wordt.

Met veel enthousiasme wordt er continue gewerkt aan verdere uitbreiding van de diverse producten.

 

 

Valide CSS! Deze website is met zorg opgebouwd en voldoet aan de validatie eisenTips en nieuwe ideeën zijn altijd van harte welkom!